rinimaakt rini maakt Rini Maakt spijkerbroek spijkerbroeken
Spijkerbroeken

Wat kun je allemaal maken van oude spijkerbroeken?

Opeens was het er! De gedachte om met spijkerbroeken iets te gaan doen. Ik was geen vervend spijkerbroeken draagster dus had ik ook geen spijkerbroeken om wat mee uit te proberen. Een berichtje op Facebook was snel geplaatst om aan mijn Facebook vrienden oude spijkerbroeken te vragen. Het aanbod was enorm en ik kon me lekker uitleven.

Het ene idee was nog niet af of het andere diende zich al weer aan. Het gevolg is dat ik nog steeds lekker bezig ben met het verwerken van oude spijkerbroeken tot heel veel leuks.

P1000864

Inmiddels ben ik een paar jaar verder en dit blog begonnen. Nog steeds onder de indruk van wat je kunt doen met oude spijkerbroeken.

Af en toe rijd ik een rondje door het dorp waar ik woon om bij verschillende mensen de oude spijkerbroeken op te halen. Soms hangen ze zelfs in een tasje aan de voordeur of zitten ze in mijn fietstas. Leuk verrassingen want ik ben nog lang niet klaar met spijkerbroeken!


Tips:

  • Ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Neem goede naaimachine naalden om spijkerbroeken te verwerken.
  • Alle dingen die ik maakte van oude jeans zijn hier te bekijken.

Alles wat ik op mijn website laat zien mag je zelf maken. Wil je het delen en heb je het idee van mij, vermeld dit dan altijd. Of plaats een link naar www.rinimaakt.nl Als je het product gemaakt hebt mag je het zelf gebruiken maar verkopen mag niet.

Vorige bericht Volgende bericht

Dit vind je vast ook leuk

2 Reacties

  • Reageer Carla 24 augustus 2016 op 20:42

    Leuk Rini, mooi bezig !!!

  • Plaats een reactie