Spijkerbroeken

Rinimaakt.nl expositie bij het Kunstlab Ooipoortstraat in Doesburg. De hele maand oktober 2022.

En toen was er een uitnodiging van het Kunstlab. Of ik eens wilde nadenken over een expositie?

Lang verhaal kort; ik koos ervoor om allemaal spijkerbroeken te laten zien. Allerlei dingen die ik maak door elkaar laten zien leek me veel te onrustig. Met alleen jeans zou het een overzichtelijke expositie zijn.

Een rinimaakt expositie dus bij het Kunstlab Ooipoortstraat in Doesburg. (In die straat zit ook nog eens een heerlijke bakker Sonja)

Kunstlab Doesburg Ooipoortstraat

Natuurlijk nam ik mijn spijkerbroekprikborden, keukenschorten, ovenwanten, heuptasjes en tassen mee! Maar ook lekker warme spijkerbroekdekens gevoerd met fleece of andere stofjes, Lex de jeanspony en Doortje de merrie die aan de muur hangt, De gekko en haar jong vonden er ook een fijn warm plekje op de schouw.

Bekijk onderstaand filmpje maar eens!

Dit filmpje is gemaakt door een vriendin toen we klaar waren met inrichten.In de hal staan en hangen ook nog dingen die ik maakte en wilde laten zien.

Onderstaand foto overzicht laat zien wat ik zoal meenam naar het Kunstlab in Doesburg.

Omdat het geheel toch wat eentonig werd met alle spijkerbroek items heb ik ook een Free Form gehaakt kleed meegenomen.

Voor dit kleed haakte ik eerst mijn zelfportret. Daarna de portretten van husbie en onze 2 dochters. Deze haakte ik aan elkaar tot één kleed.

Het uiteindelijke kleed vind ik natuurlijk prachtig en is niet te koop maar wel leuk om te laten zien en zo mensen op ideeën te brengen!

free form crochet familie portret

Wil je komen kijken in het creatieve Kunstlab in Doesburg? De hele maand oktober 2022 zijn mijn spulletjes daar te zien maar de rest van het jaar staat en hangt er nog veel meer moois en kunstzinnigs!

Kunstlab Doesburg Ooipoort straat.

Vorige bericht Volgende bericht

Dit vind je vast ook leuk

Geen reacties

Plaats een reactie