retro stoelen
Meubels

Retro eetkamer stoelen opnieuw stofferen met skai.

En toen kwamen deze beauty’s op mijn pad! Maar liefst 6 stuks! Wat een heerlijkheid. Ze zijn door mij gestoffeerd met skai en kunnen weer jaaaaaren mee. Alleen dát vind ik al een fijne gedachte.

rinimaakt retro stoelen

Een paar foto’s gemaakt om te laten zien hoe ze nu weer hip geworden zijn. Ze zien er weer prachtig uit en zitten ook nog eens heel lekker! Vroeger wisten ze wel wat comfortabel zitten aan tafel was!

rinimaakt retro stoelen

Voor de achter-rug heb ik de ouderwetse stoffeer nagels gebruikt. Deze waren vroeger niet zichtbaar want dit zijn de nagels waarmee de binnenkant vastgemaakt werd. Ze zijn minder glimmend dan siernagels hoewel daar ook pareltjes tussen zitten, zie foto onderaan. Dit vond ik mooi passen bij de stoeltjes anno nu.

rinimaakt retro stoelen

Tips:

  • Als het nodig is het polyether te vervangen neem dan voor de zitting een goede zit-kwaliteit.
  • Voor de rug is een (goedkopere en zachtere) rug-kwaliteit fijner.
  • Er zijn enorm veel siernagels te koop.
  • Hier zijn meer meubels te zien die ik opknapte.

Alles wat ik op mijn website laat zien mag je zelf maken. Wil je het delen en heb je het idee van mij, vermeld dit dan altijd. Of plaats een link naar www.rinimaakt.nl Als je het product gemaakt hebt mag je het zelf gebruiken maar verkopen mag niet.

Vorige bericht Volgende bericht

Dit vind je vast ook leuk

Geen reacties

Plaats een reactie