SinterKerst paarden surprise
Kids, Ook leuk!, Paarden en pony's, Sinterklaas en/of Kerst

Paarden surprise voor Sinterklaas en Kerst.

Voor je het weet is het weer zover….Sinterklaas en Kerst! Een surprise bedenken vinden mijn paardenmeisje en ik niet zo moeilijk echter 7,5 kilo paardensnoepjes verwerken in zo’n ding is dan weer wel een dingetje.

We hadden samen al vaker een paardensurprise gemaakt en besloten weer met dit paard aan de slag te gaan. De mal had ik nog bewaard (HOERA!) dat paard konden we zo weer uitzagen.

Dit paard besloten we op een flink plank te zetten met een bakje paardensnoepjes voor zijn neus.

We hebben alle paardensnoepjes over tientallen boterhamzakjes verdeeld en met tape op en aan het paard geplakt. Aan beide kanten! Zo krijgt het paard body.

Omdat het plaatmateriaal te dun was om alle snoepjes op te plakken moesten we dit paard ondersteunen met 2 balkjes die we aan de zijkant van het paard schroefden. Dat was een tegenvaller maar makkelijk op te lossen. (Bovendien is het een surprise en geen wedstrijd)

Niet zo charmant, wel noodzakelijk!

Op de plank hebben we ook allemaal zakjes met snoepjes geplakt. Het paard en de plank zitten helemaal vol zakjes met in totaal 7,5 kilo paardensnoepjes! Best zwaar maar toch goed te doen!

Het paard en het plasticbakje zijn op de grote plaat geschroefd. Het bakje is gevuld met paardensnoepjes, daarover heen kwam plasticfolie om de snoepjes te beschermen. Het potje zelf is bekleed met papier.

Tot slot hebben is er dennengroen om het paard gewikkeld met groen wikkeldraad van de bloemist. De plaat, waar het paard op staat, is in groen crêpepapier gepakt. Zoals je ziet is er niks meer te zien van de extra steunbalkjes aan één zijkant van het paard!

Cool geworden vind je niet?

rinimaakt.nl Sinterklaas Kerst surprise paarden

Tips

  • Misschien is het handig eerst te kijken hoe we onze vorige paardensurprise maakte. Er staan vast handige tips tussen.
  • Waarschijnlijk een overbodige tip maar begin op tijd met het maken van je surprise. Dat scheelt heel veel ergernissen!
  • Heb je op- of aanmerkingen? Heb je tips? Erg leuk dus reageer dan hieronder.

Alles wat ik op mijn website laat zien mag je zelf maken. Wil je het delen en heb je het idee van mij, vermeld dit dan altijd. Of plaats een link naar www.rinimaakt.nl Als je het product gemaakt hebt mag je het zelf gebruiken maar verkopen mag niet.

Vorige bericht Volgende bericht

Dit vind je vast ook leuk

Geen reacties

Plaats een reactie