Gebreide sjaal met gekleurde strepen
Breien

Design your own scarf bij het Textiel Museum in Tilburg!

Dát was niet tegen dovemans oren gezegd! Met een vriendinnetje heb ik ons meteen ingeschreven om dit te gaan doen! Een workshop van één uur om je eigen paar sokken of een fijne sjaal te laten breien leek me super leuk! Dus togen mijn vriendinnetje en ik samen naar het Textiel Museum in Tilburg om deel te nemen.

gekleurde sjaal gebreid in het Textiel Museum Tilburg

We konden kiezen uit 28 kleuren én een rij om je eigen tekst in te laten maken. Omdat het leven één groot feest is maar je wel zelf de slingers moet ophangen koos ik voor die tekst. Deze dag was ook weer een fijne vlag aan die slinger!!!

Ik heb enorm zitten stoeien met de kleuren, strepen en blokken omdat ik van veel kleuren houd. Daarmee maakte ik het mezelf niet makkelijk maar het is gelukt! De sjaal is lekker kleurig en van uitstekende kwaliteit!

Als oud leerling van de Textielschool in Enschede kon ik mijn hart enorm ophalen. De hele dag hebben dinnetje en ik daar door gebracht met kijken, voelen en verwonderen!


Tips:

  • Op de website van het Textiel Museum in Tilburg is te zien wat er allemaal te doen is.
  • Ze zijn ook te volgen op Facebook of Instagram.
  • De sjaal is van super kwaliteit en ik denk dat die heel lang mee gaat!
  • Heb je vragen of opmerkingen? Reageer hieronder. Dan weet ik waarover het gaat en staan alle vragen en opmerkingen bij elkaar. Daar wordt de beschrijving alleen maar beter van voor anderen.

Vorige bericht Volgende bericht

Dit vind je vast ook leuk

Geen reacties

Plaats een reactie