Contact

Contact opnemen mag altijd. Ik zal niet meteen reageren maar ik doe mijn uiterste best dit binnen een paar dagen te doen. Dit blog doe ik voor mijn plezier maar ik heb (gelukkig) ook leuk werk en een gezin waar ik mijn tijd aan besteed.

Iets van mij kopen kan ook (zie het kopje Te Koop op mijn website).  Mail me hierover dan bekijken we hoe en wat.

Wil je me over iets anders mailen dan kun je ook via onderstaand formulier contact met mij opnemen. Ik doe dan echt mijn best om je mail zo snel mogelijk te beantwoorden.

Alles wat ik op mijn website laat zien mag je zelf maken. Wil je het delen en heb je het idee van mij, vermeld dit dan altijd. Of plaats een link naar www.rinimaakt.nl Als je het product gemaakt hebt mag je het privé gebruiken maar verkopen mag niet.

rinimaakt.nl

O ja nog iets. Er is veel te doen over privacy. Ik heb informatie gekregen hoe ik dit op mijn website zou kunnen zetten. Dat zijn hele lappen tekst die jij en ik dan door moeten nemen. Erg duidelijk vind ik al die info niet. Daarom speek ik op deze manier af dat ik namen, foto’s en mailadressen alleen gebruik voor zaakjes die met rinimaakt.nl te maken hebben. Ik doe niet aan reclame of nieuwsbrieven, verkoop geen mailbestanden of foto’s. Jullie mailadressen bewaar ik niet, als de mailwisseling afgelopen is verwijder ik de hele mailgeschiedenis.

Deze website doe ik puur als hobby en heb er echt geen andere bedoelingen mee. De mensen die op foto’s op mijn website of Facebookpagina staan hebben allemaal toestemming gegeven. Ik hoop dat iedereen tevreden is en blijft en ik hoop dat ik deze website nog lang kan vullen met mijn eigen maaksels!

groetjes Rini

    Geen reacties

    Plaats een reactie