SinterKerst paarden surprise
Kids, Ook leuk!

Paarden surprise Sinterklaas en Kerst.

Voor je het weet is het weer zover….Sinterklaas en Kerst! Een surprise bedenken vinden mijn paardenmeisje en ik niet zo moeilijk echter 7,5 kilo paardensnoepjes verwerken in zo’n ding is dan weer wel een dingetje.

We hadden samen al vaker een paardensurprise gemaakt en besloten weer met dit paard aan de slag te gaan. De mal had ik nog bewaard (HOERA!) dat paard konden we zo weer uitzagen.

Dit paard besloten we op een flink plank te zetten met een bakje paardensnoepjes voor zijn neus.

We hebben alle paardensnoepjes over tientallen boterhamzakjes verdeeld en met tape op en aan het paard geplakt. Aan beide kanten!

Omdat het plaatmateriaal te dun was om alle snoepjes op te plakken moesten we dit paard ondersteunen met 2 balkjes die we aan de zijkant van het paard schroefden.

Niet zo charmant, wel noodzakelijk!

Op de plank hebben we ook allemaal zakjes met snoepjes geplakt. Het paard en de plank zitten helemaal vol zakjes met in totaal 7,5 kilo paardensnoepjes! Best zwaar maar goed te doen!

Het paard en het plasticbakje zijn op de grote plaat geschroefd. Het bakje is gevuld met paardensnoepjes, daarover heen kwam plasticfolie. Het potje is bekleed met papier.

Tot slot hebben is er kerstgroen om het paard gewikkeld met wikkeldraad van de bloemist. De plaat is in crêpepapier gepakt.

Cool geworden vind je niet?

rinimaakt.nl Sinterklaas Kerst surprise paarden

Tips

Alles wat ik op mijn website laat zien mag je zelf maken. Wil je het delen en heb je het idee van mij, vermeld dit dan altijd. Of plaats een link naar www.rinimaakt.nl Als je het product gemaakt hebt mag je het zelf gebruiken maar verkopen mag niet.

Vorige bericht Volgende bericht

Dit vind je vast ook leuk

Geen reacties

Plaats een reactie